SZÁLLÁSHELYEK

Teleki Vendégház - Nagybánya

Teleki Vendégház Teleki Vendégház

Töltsön néhány napot Gróf Teleki Sándor nagybányai kúriájának vendégházában!

A nagybányai Teleki Magyar Ház hangulatos és csendes szálláshelyet, pihenőhelyet kínál az idelátogató turisták számára. Közel a történelmi városközponthoz, ideális kiindulópont lehet azok számára, akik Nagybánya és a környék nevezetességeivel, múzeumaival, műemlékeivel ismerkednének, túrázni szeretnének, vagy a közelben lévő jobbnál-jobb sípályákat szeretnék kipróbálni.

Az épületegyüttes kertjében található vendégházban négy személyt tudunk télen-nyáron kényelmes körülmények között elszállásolni. Szükség esetén két pótágyat is beállíthatunk. Hideg időben is otthonos melegre fűthető közös hálószoba, tágas étkező-társalgó, valamint felszerelt konyha, zuhanyfülkés mosdó, kellemes környezet várja vendégeinket. Szép idő esetén az egykori grófi kocsiszín előtti szőlőlugas hűvösében fogyaszthatja el reggelijét, vacsoráját.

Szálláshely információk:

település, hely: Nagybánya

kapcsolat: Dávid Lajos

telefon: +40 744 919 166

email: dludovicus@gmail.com

web: https://telekihaz.ro/vendegmarasztalo/a-teleki-magyar-haz-vendeghaza/

VÁR-Lak - Nagybánya

VÁR-Lak VÁR-Lak

A csendes, otthonos, központi elhelyezkedésű VÁR-lak, a történelmi városközpontban, az István torony tövében, a Cinterem, Szentháromság templom szomszédságában, egy belső udvarból nyílik. Autódat a sorompóval zárt udvar biztonságában hagyhatod. A frissen felújított lakást minőségi berendezésekkel látták el tulajdonosaik, egyedi, saját készítésű dekorációkkal varázsolták harmonikussá.

Reggeli harapnivaló, „szíverősítő”, tiszta ágynemű, törölköző várja a vendégeket. A konyhában hűtőszekrény, mikrohullámú sütő, kávépresszó, vízforraló, főzőlap, sütő, mosogatógép áll a lakók rendelkezésére. Télen padlófűtés biztosítja a jó közérzetet, nyáron járólap hűsít. Két kerékpár is rendelkezésedre áll, amellyel környezetkímélően tudsz ellátogatni a közeli Képtárba, a Pénzverdéhez, Mészárosok Bástyájához, Művésztelephez, Teleki Magyar Házhoz, Néprajzi Múzeumhoz, Falumúzeumhoz.

Szálláshely információk:

település, hely: Nagybánya

kapcsolat: Várvédő Emő

telefon: 0040 723 512 410

email: e.varvedo@yahoo.com

web: https://bit.ly/3aATOb7

Medve Panzió - Borsafüred

Medve Panzió Medve Panzió

Medve (Ursu) Panzió Borsafüreden található, 200 méternyire a felvonóval ellátott sípályától. A panzió Máramaros tiszta levegőjű, nyugodt hegyei közt helyezkedik el, a Radnai-havasok ásványvizekben gazdag vidékén.

Elhelyezkedése révén a panzió ideális hely mindazoknak, akik a sízés szerelmesei, vagy a Radnai-havasok szépségeit kívánják felfedezni. Férőhelyek: 9 szobában 24+2 személynek.

Szálláshely információk:

település, hely: Borsafüred

kapcsolat: Bak Menyhárt Anetta

telefon: 40 0743 272 575

email: cabanaursuborsa@yahoo.com

web: http://www.cabanaursu.ro

Imi Vendégház - Koltó

Imi Vendégház Imi Vendégház

Az Imi Vendégház a koltói Teleki-kastélytól 300 méterre található, csendes helyen, gyönyörű kilátással a máramarosi hegyekre. Szálláshelyünkön a vendégeink családias, baráti környezetben érezhetik magukat.

Férőhelyek: 3 szobában 6 személynek 1 db franciaágyas szoba pótággyal, 2 db 2 ágyas szoba, 2 db fürdőszoba.

Szálláshely információk:

település, hely: Koltó

kapcsolat: Szász Imre

telefon: 0040 744 904 245

email: info@imitours.ro

web: http://www.imitours.ro